Br!tney βυzzиιм
| Subject: مردانگی از دیروز تا امروز 24/10/2011, 6:43 am | |
| پس در زمانی قدیم روزی جمعی از جوانان مجرد از مسیری می گذشتند. متاهلی آنها را بدید و قصد کرد تا آنها را مسخره نماید
پس گفت: می بینم جمعی از معذبین را به الافی! بهتر است به جای ولگردی شما نیز تاهل اختیار کنید و به حلقه مردان در آیید
پس جوانان مجرد عصبانی گشتند و قصد کردند که وی را بزنند. یکی گفت جواب حرف را با حرف دهند و من جواب او را دانم
سپس به متاهل گفت: تو چقدر درآمد ماهانه داری؟
متاهل گفت: 30 تومان
سپس پرسید برای ازدواجت چقدر خرج کردی؟
متاهل گفت: 20تومان
دوباره پرسید مهر زنت چقدر است؟
گفت: 100 تومان
مجرد پرسید: خرج ماهانه منزلت چقدر می شود ؟
گفت: 10 تومان
مجرد پرسید: منزلت ملکی است یا شخصی و چند متر است؟
گفت: شخصی و 1000 متر
مجرد پرسید: قیمت منزلت چقدر است؟
گفت: 500 تومان
مجرد گفت: آیا حاضر بودی ماهی 500 هزار تومان می گرفتی ولی خرج عروسیت 10 میلیون تومان بود و مهر زنت 50 میلیون تومان و برای خرید یک منزل 50 متری 100 میلیون می دادی و اگر نمی توانستی ماهی 400 هزار اجاره می دادی و مخارج خانه ات ماهی 700 هزار تومان بود؟
متاهل گفت: پناه می برم به خدا از چنین روزی! چنین شرایطی زندگی انفرادی نیز غیر ممکن است چه برسد به تاهل
مجرد پرسید : آیا حاضر بودی زنت هم درس بخواند و تو در خانه به او کمک کنی ؟
متاهل گفت: شرک می گویی؟! من مثل زنان در خانه بنشینم تا او درس بخواند؟
مجرد گفت : در آینده ای نزدیک قیمت و شرایط زندگی به همین سختی است که گفتم و در آن دوران مردان متاهل با آن همه گرانی می سازند و دم بر نمی آورند و کمک به زنان را درخانه وظیفه خود می دانند و درس خواندن زن را جزو الزامات و اینانند که مردان واقعی اند و نه لاف زنان مردی و ما مجردین برای تاهل در انتظار چنان روزی هستیم تا مردانگی واقعی را نشان دهیم
| |
|