۳۱ – Voice dial
- این ویژگی به کاربر این امکان را میدهد که شماره مورد نظر را از طریق صدا بگیرد.
۳۲ – WCDMA
- این واژه مخفف Wideband code Dinsion Multiple Access است و برای تلفنهای نسل سوم طراحی شده است. از طریق این سیستم پردازش اطلاعات در سرعت بسیار بالایی شکل میگیرد.
۳۳ – sailent یعنی چی؟
به معنی سکوت در گوشی ها استفاده می شود.
۳۴ – پست صوتی به چه صورت عمل مینماید؟
این سرویس شبیه منشیتلفنی عمل مینماید با این تفاوت که در تمامی حالات پیام صوتی مخاطب را ذخیره نموده و اپراتور برای دارنده سرویس پیامی در قالب متن یا صوت ارسال مینماید. در این حالت دارنده سرویس میتواند با برقراری تماس با شماره (۰۹۹۱۲) شنونده پیامهای دریافتی و آنها را مدیریت (ذخیره، حذف و…) نماید. دریافت پیام صوتی از مخاطب برای دارنده سرویس هزینهای نداشته لیکن شنیدن پیامها مشمول ثبت هزینهای معادل هزینه تماس شهری خواهد بود.
برای کنترل فعال بودن این سرویس کافی است با شماره (۰۹۹۱۲) تماس حاصل نمایید که در صورت فعال بودن اپراتور به شما اعلام خواهد نمود در حال حاضر پیام جدیدی برای شما ارسال نشده است و در صورت غیرفعال بودن صندوق صوتی موردنظر شما موجود نیست درصورت فعال بودن سرویس با ورود به منوی انتقال (DIVERT)، انتقال تماسهای صوتی (DIVERT VOICE CALL)، با توجه به نیاز در هر یک از حالات ذیل با انتقال (DIVERT) تلفن روی شماره (۰۹۹۱۲) سیمکارت شما آماده دریافت پیامهای صوتی کوتاه خواهد بود.
DIVERT ALWAYS : انتقال تماس در همه حالات (همیشه)
WHEN BUSY : انتقال تماس، زمانی که خط مشغول است
WHEN NOT REACHABLE : انتقال تماس، زمانی که مشترک در دسترس نیست
WHEN NO REPLY : انتقال تماس، زمانی که مشترک پاسخگو نیست
CANCEL ALL DIVERTS : کلیه انتقالها را حذف مینماید
۳۵ – سرویس پیام کوتاه به چه صورت میباشد؟
- این سرویس برای ارسال پیامهای کوتاه استفاده میگردد. پس از اطمینان از فعال بودن سرویس، میبایست روی گوشی تلفنهمراه وارد منوی TEXT MESSAGE, SETINGE, MESSAGING و سپس SERVICE CENTER گردیده و شماره مرکز پیام (۹۸۹۱۱۰۰۵۰۰+ یا ۹۸۹۱۱۰۰۵۱۰+) را ثبت نمود. هزینه ارسال هر پیام معادل (۱۳۴) است و ارسال تصاویر معادل (۳) پیام در نظر گرفته میشود.
۳۶ – نمایشگر (CLIP) چیست؟
- این سرویس شما را قادر میسازد تا شمارهتماس گیرنده (مخاطب) را روی گوشی خود ملاحظه نمایید. کلید میانبر جهت فعالسازی: *#۳۱#SEND
37 – عدم نمایشگر (CLIR) چیست؟
- این سرویس شما را قادر میسازد تا در زمان تماس شمارهتلفن شما روی گوشی (مخاطب) حک نگردد. کلید میانبر جهت فعالسازی: *#۳۱#SEND
38 – سرویس انتظار مکالمه چگونه عمل میکند؟
- این سرویس شما را قادر میسازد تا در زمان مکالمه اگر تماس جدیدی با شما برقرار گردید، با در انتظار گذاشتن نفر اول پس از فشردن کلید برقراری ارتباط (دکمه سبز رنگ) بتوانید با نفر دوم مکالمه نمایید. برای انتقال بین این دو تماس نیز کافیست دکمه (SWAP) را فشار دهید.
کلید میانبر جهت آزمایش: *#۴۳#SEND
کلید میانبر جهت فعالسازی: *۴۳#SEND
کلید میانبر جهت غیرفعالسازی: #۴۳*۱۱#SEND
39 – سرویس انتقال مکالمه (CALL DIVERT)
- سرویس انتقال مکالمه (CALL DIVERT)
این سرویس شما را قادر میسازد تا در حالات مختلف (جدول قسمت پیام صوتی) شماره تلفن خود را روی خط دیگری منتقل نمایید. در این حالت هزینه مربوطه معادل هزینه تماس با شماره تلفن دوم (شمارهای که شماره تلفن خود را روی آن انتقال دادهاید) خواهد بود.
کلید میانبر جهت ایجاد سرویس انتقال برای تمامی مکالمات:
**۲۱*NUMBER*11#SEND
کلید میانبر جهت فعالسازی سرویس انتقال برای تمامی مکالمات: *۲۱*۱۱#SEND
کلید میانبر جهت غیرفعالسازی سرویس انتقال برای تمامی مکالمات: #۲۱*۱۱#SEND
کلید میانبر جهت حذف سرویس: ##۲۱*۱۱#SEND
کلید میانبر جهت ایجاد سرویس انتقال برای زمان اشغال بودن تلفن همراه:
**۰۰۴*NUMBER#SEND
کلید میانبر جهت فعالسازی انتقال برای زمان اشغال بودن تلفن همراه: *۶۷#SEND
کلید میانبر جهت غیرفعالسازی انتقال برای زمان اشغال بودن تلفن همراه: #۶۷#SEND
40 – سرویس محدودیت مکالمه (CALL BARRING)
سرویس محدودیت مکالمه (CALL BARRING)
این سرویس شما را قادر میسازد تا در حالات مختلف (ذیلا آمده است) محدودیتهایی را روی سیمکارت خود اعمال نمایید. پس از برقراری سرویس به منظور تنظیمات خاص وارد منوی CALL BARRING, CALL SETTING, SETTING شده و تنظیمات موردنظر را اعمال نمایید. در هنگام درخواست فعالسازی، رمز مربوطه را از دفتر خدماتی مربوطه دریافت نمایید (معمولا ۱۲۳۴ بوده و قابل تعویض است).
All outgoing : تمامی تماسهای خروجی را مسدود مینماید
International outgoing : تماسهای خروجی بینالملل را مسدود مینماید
Intemational outgoing when reaming : تمامی تماسهای خروجی بینالملل را در صورتیکه مشترک خارج از کشور باشد مسدود مینماید
All incoming : تمامی تماسهای ورودی را مسدود مینماید.
Incoming when reaming : تمامی تماسهای ورودی را در صورتیکه مشترک خارج از کشور باشد مسدود مینماید
Incoming except home : درصورتیکه مشترک خارج از کشور باشد، تمامی تماسهای ورودی به جز تماسهایی که از داخل کشور برقرار میگردد را مسدود مینماید
Deactivate all : کلیه محدودیتها را لغو مینماید
۴۱ – سرویس فاکس و دیتا
- سرویس فکس و دیتا در تلفن همراه این امکان را به مشترکین میدهد که در حین حرکت و در جایی که برقراری ارتباط بهوسیله تلفن ثابت میسر نیست در صورت آنتندهی بتوان فاکس و دیتا را از طریق تلفن همراه ارسال و دریافت نمود. سرعت ارسال و دریافت اطلاعات kb/s6/9 است که با بهرهگیری از فناوری GPRS این سرعت به kb/s170 میرسد. با اعلام تقاضای سرویس فاکس و دیتا از سوی مشترک، یک شماره برای فاکس و یک شماره برای دیتا در مرکز سوییچ تلفن همراه بهمنظور دریافت فاکس و دیتا اختصاص مییابد. هزینه آبونمان سرویس فاکس و دیتا در هر دوره برای هر کدام ۱۰۰۰۰ریال است و میزان شارژ در زمان برقراری ارتباط همانند هزینه مکالمه است.
۴۲ – نحوه ارتباط گوشی تلفنهمراه با فاکس و Notebook
- 1- ارتباط گوشی تلفنهمراه با Notebook از طریق کابل رابط با نصب CD مودم
۲- ارتباط گوشی تلفنهمراه با Notebook از طریق امواج رادیویی Bluetooth درصورت داشتن امکانات فنی در هر دو سیستم
۳- ارتباط گوشی تلفنهمراه با Notebook از طریق Infrared درصورت وجود امکانات فنی در هر دو سیستم
۴- با داشتن امکانات PDA در برخی گوشیها میتوان راسا از طریق گوشی تلفنهمراه مانند مدلهای ۹۳۰۰، ۹۱۱۰، ۹۵۰۰ نوکیا ارتباط فاکس و دیتا برقرار نمود. شمارههای تخصیصی به متقاضیان سرویس فاکس و دیتا جهت دریافت فاکس و دیتا است که با شمارهگیری مخاطب جهت ارسال فاکس و دیتا باید سیستم رایانه در حالت فاکس و دیتا (گزینه Hyper Teminal) قرار گیرد.
ضمنا برای ارسال فاکس و دیتا نیازی به استفاده از شماره فاکس و دیتا نیست و این بستر ارتباط بااخذ سرویس فوق مهیا است.
درخصوص ارتباط با ISP و داشتن Username&Password و استفاده از گزینههای Dialup Connection و Fax و Hyper Terminal همانند تلفن ثابت است.
۴۳ – سرویس شمارهگیری ثابت (Fixed Dialling)
- این سرویس شما را قادر میسازد تا امکان شمارهگیری با سیمکارت خود را صرفا به تعداد مشخص و و معین (این تعداد با توجه به گوشی تلفنهمراه بین ۱۵ الی ۲۵ شماره متغیر است) محدود نمایید.
برای این منظور وارد منوی Setting و Security Setting و Fixed Dialling شده و تنظیمات مربوطه را پس از ورود رمز Pin2 اعمال نمایید (این سرویس برای کلیه مشترکین فعال بوده و هیچ هزینهای ندارد).
۴۴ – باتری لیتیومی Li-Ion Battery
- یکی از انواع فراگیر باتری هایی است که برای تلفن همراه به کار می رود . این نوع باتری نسبت به انواع دیگر ، سبک تر می باشد ، و عمر آن هم طولانی تر بوده و از نظر زیست محیطی نیز آلایندگی کمتری دارد ، تنها عیب این نوع باتری قیمت گران آن نسبت به انواع دیگر باتری ها می باشد .
۴۵ – باتری پلیمری لیتیومی Li-Po Battery
- این نوع باتری شبیه باتری های Li-Ion می باشد با این تفاوت که کمی سبک تر است ، و به هر شکلی در می آید