ouj Admin
| Subject: اس ام اس فوق العاده خنده دار 7/12/2012, 7:39 pm | |
| دیروز تربیت بدنی داشتیم، استاد یه مانع 20 سانتی گذاشت گفت یکی یکی از روش بپرین... من یدفعه گفتم: نه حسن! خطرناکه حسن!!! دیدم تمام بچه ها از خنده رو زمین پخش شدن... یکی از بچه ها اومد بهم گفت اسم استاد حسنه!!!! هیچی دیگه استادم منو حذف کرد. زبان گوشیم عربی هست به دوست دخترم فرستادم جطوری کلم (منظورم گلم بود) برگشت گفت کلم جد و آبادته یکی نیس به این بفهمونه منظورم چی بود؟؟؟؟؟ اصن یه وضی شد اما جاتون خالی هررررررر هرررررررررر خندیدم عاغا بچه که بودم (هنوزم هستم با اجازتون) یکی از تفریحات کاملا سالم بنده (:دی) این بود که وقتی برق محلمون میرفت،با دوستام میرفتم زنگ خونه ها رو فشار میدادم و چسب نواری میزدم روش. بعدش که برق میومد انگار تو محله عروسی به پا شده بود... خخخ اصن یه وضی....!!!!! یبارم به دعــــوت دوستان تو یه همایش شرکــت کردم وسط برنامه بهـــــم گیر دادند که میکــــروفونو بگیر برو روی صحــــنه هر آیتمی که دوســـــت داشتی، اجــــرا کــــن هیچــــی دیگه مام رفتــــــیم رو سن میکرفونو روشن کردم من: خب قبل از هر چیز میخواســــــــتم خیر مقدم ارض کنم حضــــــــورتونو تو این همایش و بعـــــدم دلیل اینکه من الان اینجا حضــــور دارم اینکه ما امشــــــــب به قید قرعه به یکـــــــی از عــــزیزان حاضر در همایــــش یه دســــــتگاه اتومبیل اهدا خواهیم کرد فقط فقط کافیه شمـــاره پشت صندلیتونو به شمــاره پیامک 30021 ارســــــــال کنید عاغا ملتــــو میگی همچی برمیگشتن این ور اونور صندلیا رو چک میکردن که نگو یه 1 دیقه ی که گذشــــــــت هیچـی پیدا نکردن منم ریلکـــــــس تو میکرفون گفتم: لـــیدیز اند جتلمنز شـووووخـــــی کردم باوا نکشین خودتونو هیچی دیگه یه وضعیتی شد و نامردا هم مارو به وضعیتی دچار کردن که 4 روز تو خونه خوابیدم | |
|