Subject: سری اول جک و لطیفه 18/5/2011, 1:23 am
غضنفر در حال مرگ بوده ، پسراشو جمع ميكنه دورش كه نصيحتشون كنه! به نوكرش ميگه نفري يه دسته بیل بده دست پسرا! به پسرا ميگه بشكونيدش! همه دسته بیل ها رو ميشكونن! به نوكرش ميگه حالا نفري 2 تا بیل بده! بچه هاش 2 تا رو هم ميشكونن! همين طور پيش ميرن تا ميرسن به جايي كه هر كدوم دو جین بیل رو يه جا ميشكونن! غضنفر عصباني ميشه! داد ميزنه: حيف كه خريد وگرنه نصيحتتون ميكردم! برين گم شين!
يه نفر تو اتوبوس كنار غضنفر نشسته بود، ميبينه غضنفر داره ميلرزه! ميپرسه چرا ميلرزي تركه ميگه: دارم مي گوزم! مي پرسه پس چرا صدا نداره ميگه: گذاشتم رو ويبره!!!!!!!!!!!!!
به غضنفر مي گن : با( ميس کال) جمله بساز: مي گه : بي زحمت يه ميس کال زعفرون بدين!
به غضنفر ميگن : با (تاليا ) جمله بساز> ميگه: تا لياقت نداشته باشي بهت زن نميدن!
يه روز به غضنفر ميگن 3تااسم بگو كه توش الله داشته باشه ميگه: روح الله عين الله سيندرلا!
به غضنفر مي گن با (انجير و زنجير) جمله بساز. غضنفر مي گه : اگه شانس بياري زن جيرت مي اد.اگه شانس نياري ان جيرت مي آد!!!
به غضنفر مي گن با (کشور ) يه جمله بساز. غضنفر مي گه : من با کش ور رفتم خورد تو چشمم !
به غضنفر مي گن با (گوهر) جمله بساز : ميگه توی گو هر وقت ما را ميبيني مي گي جمله بساز!
به غضنفر ميگن باپول يه جمله بساز ميگه :آمپول !!!!!
صفهانیه داشته چای میخورده یه پشه ای میاد میشینه روی چاییش اصفهانیه میگیرتش و بهش میگه تفش کن تفش کن...
غضنفر و يه تهرانيه ويه رشتي رو ميخاستن اعدام کنن ميگن با گيوتين بميريد يا تيربار بشيد يا اعدام با دار شيد تهرانيه ميگه با گيوتين سرش رو ميزارن رو گيوتين تا ميرسه به گردنش واي ميسته آزادش ميکنن رشتيه ميگه منو تير بارون کنيد مي خواستن تير بارش کنن اما تفنگا گلوله نداشت وآزادش ميکنن .غضنفر ميگه اون دوتا که خراب بود منو با دار اعدام کنيد !
غضنفر ميره چلو کبابي گارسون مياد ميگه: چي ميل دارين ترکه ميگه: يه پرس چلو کباب گارسونه ميگه با کمال ميل .غضنفر ميگه : نه با سماغ و دوغ!!!
غضنفر قرص هاش رو سر وقت نميخوره ازش ميپرسن چرا :ميگه ميخوام ميکروبها رو غافلگير کنم !
غضنفر از جهنم ميره دم در بهشت ميگه يه کاسه يخ بدين .ميگن برو یخ نداریم! غضنفر ميگه باشه ولي فردا صبح دنبال آب جوش نياين!!!
غضنفر ميخواسته گردو بشكنه، گردو رو ميگذاره زير پاش، با آجر ميزنه تو سرش !!! [right]